Po kojoj od ove dvije staze biste trčali?

saznajte više
 

Po kojoj od ove dvije staze biste trčali?

Vaš odgovor putem Inspire metodologije odgovorit će vam da li vas prvo zainteresira svrha, odgovor na pitanje “Zašto?” ili prvo razmišljate o tome kako ćete to obaviti?

Svi koji bi trčali po stazi 1 u svom poslu vole jasne postupke i provjerene procedure u radu. Vjerojatno volite instrukcije, objašnjenja i upute za rad. Priručnici su vam dobrodošla literatura. Zbog svoje kompetencije nezaobilazni ste u kompleksnim i tehničkim poslovima, zbog vas veliki sustav funkcionira, posebice u proizvodnim sredinama. Možete brzo donijeti odluku jer misaono prođete i “čekirate” kontrolnu listu i stvorite zaključak kako reagirati!

Svi koji bi trčali po stazi 2 vole ispitivati i smišljati nove varijante i alternativna rješenja (čak i kada je prethodno bilo dovoljno dobro). Jer ako i nešto dobro funkcionira, probat ćete to razviti i unaprijediti. Vama je dovoljno da znate zašto nešto radite i sami ćete naći najbolji način da to obavite u skladu sa svojim kompetencijama. Vi ste nezaobilazni kada se trebaju mijenjati uvjeti rada jer ste vrlo fleksibilni, bez vas bi bilo teško osmisliti procedure i strategije u poslovanju!

Zbog toga smo svi vrijedni poštovanja, možda se ponekad nećemo razumjeti međusobno ali jedni bez drugih ne možemo!

Sviđaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mailling listu kako biste s vremena na vrijeme primili naš newsletter sa svježim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike tvrtki i menadžere.