Radionica ’’Što motivira više od novca’’

saznajte više
 

Radionica ’’Što motivira više od novca’’

Jučer je u organizaciji Udruge U4HR održana radionica pod nazivom “Što motivira više od novca?”.

Inspire Happiness at work predstavila je Jasna Rilović, HR konzultant, trener i coach, Inspire Expert. Nakon dugogodišnjeg iskustva na rukovodećim pozicijama velikih internacionalnih tvrtki u odjelu ljudskih resursa, 2014. godine osniva kompaniju Human Capital d.o.o. , s ciljem da kroz projekt “HR po mjeri” svojim stručnim znanjem i iskustvom pomogne kompanijama da, bez obzira na njihove financijske mogućnosti i broj zaposlenika, uvedu najbolje HR prakse u svoje poslovanje.

Po struci socijalni pedagog, Jasna se tijekom svoje bogate karijere stalno usavršavala na brojnim edukacijama, te je između ostalog stekla zvanje NLP majstora, akreditiranog executive coach-a, te dobila licence za implementiranje i stvaranje centara za procjenu i razvoj (assessment centri), CCU (Corporate Coach U), Insights, DISC i naravno, licencu Inspire Experta, te eksluzivnog zastupnika Inspire za Hrvatsku.

Na radionici je pedesetak experata u područjima ljudskih potencijala, coacha i konzultatnata devedeset minuta s velikim interesom pratilo

  • kako upotrebom rezultata INSPIRE predvidjeti ponašanje zaposlenika,
  • Uvid u korištenje rječnika sugovornika u svrhu poboljšanja komunikacije
  • Kako INSPIRE metodologijom otkriti koji su osobi najjači motivatori i unutarnji pokretači
  • Kako primjenom INSPIRE metodologije otkriti područja sukoba i neslaganja timova, odnosno kako složiti snažan tim
  • Upoznati se s mogućnostima primjene INSPIRE metodologije u radnom okruženju
  • Kako olakšati uvođenje promjena u organizaciji pomoću primjene INSPIRE metodologije

Svi sudionici su dobili besplatno testiranje te se kroz iskustvo osobnog testiranja mogli upoznati s INSPIRE metodologijom.

Sviđaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mailling listu kako biste s vremena na vrijeme primili naš newsletter sa svježim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike tvrtki i menadžere.