INSPIRE Experts - Certifikacijski trening u Zagrebu – Modul I – prva grupa

saznajte više
 

INSPIRE Experts – Certifikacijski trening u Zagrebu – Modul I – prva grupa

Krajem siječnja odražan je prvi modul certifikacije za Inspire Expert-a u Zagrebu.

Tijekom INSPIRE edukacije, polaznici su sudjelovali u dvodnevnom treningu s izuzetnim instruktorima; Jasnom Rilović i Milošem Tomanović iz oblasti procjene i prepoznavanja kompetencija. Kroz učenje Inspire metodologije kao menadžerskog alata, sudionici su putem kreativnog predavanja, inspirativnih vježbi i interesantnih diskusija, naučili prepoznavati pojedinačne karakteristike ponašanja i individualne kompetencije osoba u njihovom okruženju.

Ovo je osnova za daljnje analiziranje rezultata koji će im pomoći u odabiru prave osobe za rad u određenom okruženju i razumijevanju opasnosti od neuspjeha ako izaberu pogrešnu osobu. Nakon završetka izuzetnog Inspire treninga, polaznici su stekli zvanje Inspire Analyst koje im omogućava individualan rad s mentorom i sudjelovanje na naprednom treningu za Inspire Expert-a 24/25.02.2017.

Sviđaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mailling listu kako biste s vremena na vrijeme primili naš newsletter sa svježim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike tvrtki i menadžere.