Drugi certifikacijski trening za Inspire Experte

saznajte više
 

Drugi certifikacijski trening za Inspire Experte

U listopadu smo završili drugi certifikacijski trening za Inspire Experte.

Kao treneri i predavači, napredovali smo zajedno s novim polaznicima, usavršavajući tehnike prenošenja i usvajanja novih znanja iz područja Inspire metodologije, trudeći se što je više moguće da polaznici dobro usvoje silno znanje i vještine koji su im bili dostupni tijekom 4 dana druženja.

Inspire postaje tehnika za osobe koje traže i žele više u svom profesionalnom razvoju, kao i za one koji žele svojim znanjem i radom doprinjeti boljem ozračju u svojoj radnoj sredini.

Najbolje o svemu govore iskustva naših polaznica na kraju zajedničkog Inspire putovanja.

Ondina Čižmek Vujnović, dipl.ekonomist, predavač – poduzetništvo, marketing, organizacijsko ponašanje:

Inspire je za mene veliko i ugodno iznenađenje. Vrlo je dobar za praktičnu primjenu kao i za individualni i profesionalni razvoj ljudi. Alat koji je primjenjiv i jednostavan!

Martina Bastašić, psiholog, Specijalist ljudskih resursa, Nova TV:

Alat Inspire mi se svidio kada sam prvi puta čula o njemu. Mislim da je intuitivan, lagan za korištenje i da pruža jako puno informacija o pojedincu, njegovom ponašanju u radu i da može biti koristan i u selekcijskom postupku kao i kasnije kada se brinemo o osobi i njenom profesionalnom razvoju.

Irena Ćosić, Voditeljica Odjela upravljanja ljudskim resursima, Veneto banka d.d:

Upute koje Inspire izvještaj daje menadžerima su konkretne i kratke, a obično menadžeri nemaju puno vremena za iščitavanje dugačkih psiholoških testova tako da je to jedna od velikih prednosti ovog alata!

Marija Kalinić, mr.sc.HR konzultantica, NLP i poslovna trenerica, Eppur si muove d.o.o:

Posebno me se dojmilo što dobijete toliko puno informacija o osobi s različitih strana, da možete te informacije dati i samoj osobi i voditelju. Osobno ga mislim puno koristiti obzirmo da u poslu surađujem s različitim kompanijama, radim n aprojektima gdje mislim da će mi ovaj alat zaista koristiti.

Hvala svim polaznicama koje su uspješno certificirane kao i onima koje su zbog bolesti bile spriječene ovaj puta završiti Inspire putovanje. Očekujemo ih zajedno s novim polaznicima na proljeće 2018!

Sviđaju vam se naši tekstovi?

Prijavite se na našu mailling listu kako biste s vremena na vrijeme primili naš newsletter sa svježim tekstovima i informacijama posebno kreiranim za HR menadžere, vlasnike tvrtki i menadžere.